HACCP
A HACCP-rendszer jelentősége és általános irányelvei Az élelmiszerekkel szemben támasztott alapvető minőségi követelmény, hogy elfogyasztásuk közegészségügyi szempontból biztonságos legyen, amelyet
Betakarítás előtt: RAKTÁRFERTŐTLENÍTÉS!
A termelőnek növényvédelmi rendeletekkel előírt kötelezettsége, hogy a szemes termény tárolására szolgáló raktárteret üres állapotban megelőző fertőtlenítésben (rovarirtószeres kezelésben) részesítse.
ROVARIRTÁS
Célzott kezelésekkel számoljuk fel a repülő-, rejtett életmódú-, és élősködő ízeltlábúak populációit. Környezetünkben az ártalmakat okozó csótány-, hangya-, légy-, darázs-,
RÁGCSÁLÓIRTÁS
A környezetünkben megjelenő rágcsálók első sorban a fertőzések átvitele miatt, másodsorban közvetlen károkozással jelentenek komoly gazdasági és egészségügyi kockázatot. Az
Molyok a kamrában
A lisztmoly nősténye néhány napig él, és ez alatt rakja petéit – elsősorban őrleményekre, tésztafélékre.. Egy-egy nőstény körülbelül 200
TECHNOLÓGIÁK
Permetezés: A permetezés tartós méregmező létesítésére szolgáló eljárás. Kezeljük az alsó falcsatlakozásokat, fertőzött helyiségek bútorainak hátoldalát, faláttöréseket, réseket, repedéseket. Lehetőleg