PesCont Szolgáltató Kft
9241 Jánossomorja Dr. Dicsőfi Endre utca 2. 00 36 30 255 71 58 iroda@pescont.hu
2014.06.05

HACCP

A HACCP-rendszer jelentősége és általános irányelvei Az élelmiszerekkel szemben támasztott alapvető minőségi követelmény, hogy elfogyasztásuk közegészségügyi szempontból biztonságos legyen, amelyet


további részletek
2014.06.05

Betakarítás előtt: RAKTÁRFERTŐTLENÍTÉS!

A termelőnek növényvédelmi rendeletekkel előírt kötelezettsége, hogy a szemes termény tárolására szolgáló raktárteret üres állapotban megelőző fertőtlenítésben (rovarirtószeres kezelésben) részesítse.


további részletek
2014.06.05

ROVARIRTÁS

Célzott kezelésekkel számoljuk fel a repülő-, rejtett életmódú-, és élősködő ízeltlábúak populációit. Környezetünkben az ártalmakat okozó csótány-, hangya-, légy-, darázs-,


további részletek
2014.06.04

RÁGCSÁLÓIRTÁS

A környezetünkben megjelenő rágcsálók első sorban a fertőzések átvitele miatt, másodsorban közvetlen károkozással jelentenek komoly gazdasági és egészségügyi kockázatot. Az


további részletek
2014.06.03

Molyok a kamrában

  A lisztmoly nősténye néhány napig él, és ez alatt rakja petéit – elsősorban őrleményekre, tésztafélékre.. Egy-egy nőstény körülbelül 200


további részletek
2014.06.03

TECHNOLÓGIÁK

 Permetezés:  A permetezés tartós méregmező létesítésére szolgáló eljárás. Kezeljük az alsó falcsatlakozásokat, fertőzött helyiségek bútorainak hátoldalát, faláttöréseket, réseket, repedéseket. Lehetőleg


további részletek